Zijkolom Diavoorstelling

De winkel

Onze Kringloopwinkel is ondergebracht in een ruime hal en sluit naadloos aan bij de hedendaagse maatschappelijke behoefte maar ook bij de moderne trends waarin mensen milieubewust willen shoppen en op zoek zijn naar frisse/hippe spullen met een verhaal. De winkel kenmerkt zich door een divers assortiment, gunstige prijzen. Onze vrijwilligers in de winkel houden zich bezig met een nette gesorteerde uitstraling en een goede sfeer waardoor de klant prettig kan winkelen. In een kringloopwinkel kon u wel eens dat vinden dat onvindbaar of te duur is in de gewone winkel, we hebben hieronder enkele afdelingen voor u weergegeven….kom vooral een keer langs…want we hebben echt heel veel verschillende spullen die een tweede leven verdienen!

DE ENTREE VAN ONZE MOOIE KRINGLOOPWINKEL.

Wanneer u onze winkel binnenkomt treft u allerlei artikelen aan, keurig gerangschikt. U kunt uw keus maken en daarbij gebruik maken van een winkelmandje. Bent u klaar dan loopt u naar de balie waar iemand van het vrijwilligersteam met u afrekent.

Na aftrek van de onkosten gaat de opbrengst van de verkopen naar goede doelen zoals:Het KWF [ Koninklijk Wilhelminafonds voor kankerbestrijding], het Zonnehuis, Artsen zonder grenzen, World Servants, de bejaardentehuizen ( Het Hooge Heem-Grootegast, De Wierde – Grijpskerk) in de omgeving.

ONZE KLEDINGHOEK.

Een kijkje in onze kledinghoek Dames-, heren-, kinderkleding alsmede schoenen, tassen, riemen, sjaaltjes, in allerlei maten en kleuren. Ook de linnenafdeling is hier gesitueerd. U vindt in de kasten dekbedhoezen, lakens en slopen, handdoeken, theedoeken, washandjes. Babykleding tafellakens en ga zo maar door. Ook gordijnen, dekens en kussens horen bij deze afdeling.

KLEIN GOED.

Stellingen vol met goed “klein”goed. We bieden heel / gaaf kleingoed aan. Te veel om op te
noemen!  Kom kijken en overtuig uzelf.

ONZE WITGOED AFDELING.


Regelmatig worden wasmachines, koelkasten, radio’s, t.v.’s, centrifuges enz. aangeboden. In ons vrijwilligersteam is iemand die deze apparaten voor ons nakijkt zodat we zeker weten dat ze goed bruikbaar zijn. Ook gereedschap, telefoons, snoeren, stekkers, schroeven enz. behoort bij deze afdeling.

DE BOVENVERDIEPING.

Op onze bovenverdieping treft u de meubels aan. Eethoeken, banken, stoelen, kasten, bedden, kinderledikantjes, boxen, kinderwagens, tuinmeubilair.Ook gordijnen, vloer- en tafelkleden, kussens, dekens enz. hebben hier een plekje gevonden. Veel mensen weten de weg naar onze winkel te vinden, dus de collectie wisselt voortdurend!  Voor elk wat wils.

DE BOEKENAFDELING.

In onze kringloopwinkel is een goedvoorziene afdeling boeken. De boeken staan keurig gerangschikt op onderwerp.

Onderwerpen:kinderboeken, romans, hobby, theologie, gedichtenbundels, friese boeken,Oranjehuis,reisverhalen, naslagwerken, boekenweekgeschenken, kook- en woordenboeken en entertainment. Ook worden er regelmatig tijdschriften , los en per complete jaargang aangeboden.De c.d’s, l.p.’s, dvd’s en videobanden vindt u in de buurt van de boekenafdeling.