Zijkolom Diavoorstelling

Ons doel

Het doel van deze winkel is:

om goede tweedehands spullen een tweede leven te geven, zo de afvalberg te verminderen en een positieve bijdrage aan  het  milieu te leveren.

mensen in de gelegenheid te stellen om deze nette en schone goederen te kopen in een winkel waar deze spullen overzichtelijk zijn uitgestald.

na aftrek van alle onkosten de opbrengst te gebruiken om giften te geven aan nader te bepalen goede doelen.

 

Lijst van goede doelen:

 

Stichting De Zijlen – activiteitenbegeleiding, Artsen zonder grenzen, World Servants, Zorgcentrum ‘Het Hooge Heem’ Grootegast, zorgcentrum ‘De Wierde’ Grijpskerk,

‘Het Zonnehuis’ Zuidhorn en de voedselbank.

 

Onze kringloopwinkel is gevestigd aan de Legolaan 12 te Grootegast. Waar werken daar met 16 mensen. Zij verrichten de werkzaamheden geheel op vrijwillige basis in onze winkel.

De winkel is geopend op woensdag- donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00-16.30 uur, en op de laatste zaterdag van de maand van 09.00-12.00 uur.  

Uw overbodige spullen die nog goed verkoopbaar zijn, kunt u daar bezorgen. Misschien is er ook nog iets moois voor u te koop. Kom daarom gerust langs.

Hebt u grotere stukken, een complete inboedel of voorwerpen die voor ons de moeite waard zijn om te verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen via de website of telefonisch.

Goederen worden gratis opgehaald. Vraag naar de voorwaarden. 

Wij komen eerst langs om deze goederen te bekijken en te inventariseren.

We laten bij u een lijst achter waarop wordt vastgelegd wat wij mee mogen nemen en ook inderdaad zullen meenemen wanneer wij tot overeenstemming komen. 

Voorwaarde is wel dat de goederen heel, schoon en netjes zijn.

Vloerbedekking kan door ons worden verwijderd en afgevoerd, dit tegen een nader te bepalen tarief.

Voor het afvoeren van overige goederen die niet door ons worden geaccepteerd worden stortkosten in rekening gebracht.